OBJECTIU L'ALCOIÀ: REFUGIS I BOMBARDEJOS

Aquest vídeo també fou elaborat per Antonio Cortés i J.Carlos Pardines, conjuntament al treball de la guerra civil en l'Alcoià (exposat baix). Podiem dir que era un complement audiovisual del mateix. A pesar de les dificultats tècniques i les circuntàncies, vaig aconseguir refer-lo i així presentar-lo en la II mostra de curtmetratges de Castalla, dins de la IV setmana del cinema. Vorem si tenim premi, sinó, no passa res, altra volta serà.
Promet que serà l'últim article referent la guerra civil durant una estona llarga perquè pareix que vullga convertir-ho en monotema.

Comentaris

JORDI ha dit…
JOse molt wapo el video. Enhorabona, encara no he pogut baixar allí però algun dia m'arrimaré i entraré. Vinga un salut.
Peter Parker ha dit…
Una de las exposiciones que más me gustó, sin duda. Buen video.
J.C. ha dit…
Hola, m'alegre que vos haja agradat. A pesar que la qualitat del video no és bona, però he fet el que s'ha pogut.


Salutacions
Anònim ha dit…
Hola!!!! Enhorabona pel curt!! només he pogut vore aquest perquè està a la web i no m'ha sigut possible veure els altres presentats, però sens dubte porta darrere un excel·lent treball d'investigació. Tracta un tema interessant, ben contrastat i ben sel·leccionat. Si a tots els passa com a mi, et quedes en ganes de tornar-lo a vore!
Una castelluda

Entrades populars d'aquest blog

JORNADES DE PORTES OBERTES EL PUIG 2011

PARAULES VALENCIANES

ELS NICOLAUETS