PARAULES VALENCIANES

Este document és tan bo que no he pogut resistir-ho, havia de penjar-lo urgentment, ja que expresa moltes de les nostres paraules que usem molt sovint i que no ens adonem de les barbaritats que diem. Mireu, mireu:








Salutacions

Comentaris

Anònim ha dit…
Volia fer una reflexio.
Tinc entes que l´exprecio:
Mecaguen Denia, ve de cuant els pirates berberics asaltaven i saquejaven aquestes terres despres d´atracanr els seus vaixells a l´esmentada poblacio, i eren avistats els llauradors corrien a la veu de MECAGUEN DENIA i alguns feien lespresio mes exagerada dient mecaguen denia puta.
igual no es cert pero a mi axi marribat.
a.g.
Paco el Tintorer ha dit…
Atès l'interés del VOCABULARI DE SUPERVIVÈNCIA, n'he enviat còpia a alguns amics filòlegs. Entre ells es troba el departament de valencià de la Universitat d'Alacant (de debó, no és broma). Aquí us deixe còpia del mail on figura com a adjunt:

Benvolguts amics,

Per si és del vostre interés, el meu poble, Castalla, manté una pàgina d'informació general de la qual us evie l'enllaç: http://castallaaldia.blogspot.com/

Dintre, té uns apartats entre els quals hi ha la secció històrica, amb l'enllç: http://castallaenelrecord.es/ El duu, molt bé, un xicon d'allò més seriós que fa un parell de dies hi va penjar un vocabulari de supervivència per a aquells que vulguen sobreviure en una visita a les valls del nord (Banyeres, Biar, Castalla, Ibi, Onil, Tibi, Beniarrés, etc). Com sé que esteu molt ocupats i no podreu visitar la pàgina, atès el seu interés us envie còpia adjunta del vocabulari. Agrairia el vostre consell sobre si seria convenient enviar-ne còpia a l'Institut d'Estudis Catalans.

De res.

Atentament

Francesc
Tonino ha dit…
Qu bo¡¡¡...jeje, en alcoi circula un mail paregut, d´expresion mol tipiques de la comarca, si el trobe t´envie una copia.
J.C. ha dit…
M'alegre que vos agrade el vocabulari, jejeje. Té paraules molt bones!!!

Salutacions

Entrades populars d'aquest blog

JORNADES DE PORTES OBERTES EL PUIG 2011

ELS NICOLAUETS