PARAULES VALENCIANES

Este document és tan bo que no he pogut resistir-ho, havia de penjar-lo urgentment, ja que expresa moltes de les nostres paraules que usem molt sovint i que no ens adonem de les barbaritats que diem. Mireu, mireu:
Salutacions

Comentaris

Anònim ha dit…
Volia fer una reflexio.
Tinc entes que l´exprecio:
Mecaguen Denia, ve de cuant els pirates berberics asaltaven i saquejaven aquestes terres despres d´atracanr els seus vaixells a l´esmentada poblacio, i eren avistats els llauradors corrien a la veu de MECAGUEN DENIA i alguns feien lespresio mes exagerada dient mecaguen denia puta.
igual no es cert pero a mi axi marribat.
a.g.
Paco el Tintorer ha dit…
Atès l'interés del VOCABULARI DE SUPERVIVÈNCIA, n'he enviat còpia a alguns amics filòlegs. Entre ells es troba el departament de valencià de la Universitat d'Alacant (de debó, no és broma). Aquí us deixe còpia del mail on figura com a adjunt:

Benvolguts amics,

Per si és del vostre interés, el meu poble, Castalla, manté una pàgina d'informació general de la qual us evie l'enllaç: http://castallaaldia.blogspot.com/

Dintre, té uns apartats entre els quals hi ha la secció històrica, amb l'enllç: http://castallaenelrecord.es/ El duu, molt bé, un xicon d'allò més seriós que fa un parell de dies hi va penjar un vocabulari de supervivència per a aquells que vulguen sobreviure en una visita a les valls del nord (Banyeres, Biar, Castalla, Ibi, Onil, Tibi, Beniarrés, etc). Com sé que esteu molt ocupats i no podreu visitar la pàgina, atès el seu interés us envie còpia adjunta del vocabulari. Agrairia el vostre consell sobre si seria convenient enviar-ne còpia a l'Institut d'Estudis Catalans.

De res.

Atentament

Francesc
Tonino ha dit…
Qu bo¡¡¡...jeje, en alcoi circula un mail paregut, d´expresion mol tipiques de la comarca, si el trobe t´envie una copia.
J.C. ha dit…
M'alegre que vos agrade el vocabulari, jejeje. Té paraules molt bones!!!

Salutacions

Entrades populars d'aquest blog

ELS NICOLAUETS

PARAULES CASTELLUDES