CENTRE HISTÒRIC VIU

Hui, he llegit el Crònica de Castalla. Sempre s’ha d' estar ben informat sobre el que passa al teu poble. Les notícies locals no donen per a escriure massa textos. Per això hi ha més fotos que lletres.
A tot això, no he pogut resistir llegir alguna, com per exemple la inaguració de l’exposició d’Enric Valor a Castalla. Fa temps que plantejavem al blog la possibilitat que està exposició arribara al nostre poble. Almenys podem estar contents perquè hui és una realitat. Aquesta es pot visitar en la Casa Cultura fins al 26 de març.
En relació a aquest assumpte de l’aniversari d’Enric Valor, alguns turistes em van plantejar una idea molt interessant sobre esta exposició. Ells comentaven que aquesta exposició la podría comprar l’ajuntament i ficar-la dins de la casa d’Enric Valor, al carrer Major de Castalla. Així es podría crear un casa-museu sobre l’escriptor. Una cosa semblant a la casa d’Azorín en Monòver. 
Una opció interessant per al futur turístic i patrimonial del poble.


Per altra banda el dissabte el Centre Històric es tornarà més viu que mai. Ahí va la invitació que ens han enviat per a compartir en tot el món:


Castalla vol i es mereix un Centre Històric viu.

És per això que t´esperem el dissabte 26 de març per a que entre tots comencem a donar-li un poquet de vida al cor del nostre poble.

Hi haurà una taula redona en la que tindrem la sort de compartir experiències de lluita per la defensa d´un barri amb veïns del Cabanyal de València i del barri del Partidor d´Alcoi.

I després "refrigeri" i concertets a càrrec de grups castelluts.

Ens veiem al Centre Històric!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

JORNADES DE PORTES OBERTES EL PUIG 2011

PARAULES VALENCIANES

ELS NICOLAUETS