100 ANYS D' ENRIC VALOR, ESCRIPTOR DE CASTALLA.

Ara fa uns mesos vam comentar al blog la inaguració de l'exposició d'Enric Valor a València. Vam comentar a més que aquesta exposició intinerant arribaria a terres alacantines en 2011. Doncs bé, l'exposició ja està ací. Es va inagurar la setmana passada a Sala Cam d'Alacant, com bé apareix a la premsa:

Llavors, qui vullga visitar-la podrà fer-ho en horari de Dimarts a Dissabte de 18 a 21h i Diumenges i festius de 11 a 14h.

A més a més, s'ha confirmat que aquesta exposició arribarà a Castalla els pròxims mesos però amb un format més reduït. Així, que tendrem una exposició sobre Enric Valor a Castalla en el seu Centenari. Esteu atents!

A banda, Castalla en el record, li agradaria també homenatjar la figura de l'escriptor, visualitzant de nou el "nano" presentat fa dos anys a la setmana del cine de Castalla, on vam posar imatges a les paraules que Enric Valor va escriure sobre Cassana.




Finalment, vos deixe també dos vídeos que formen part d'un documental que va emetre la TV3 fa uns anys. El documental fa un recorregut per la obra de l'autor. Entre conversacions del mateix Valor i convidats es fa un repàs a les seues etapes: Primers escrits, rondalles, gràmatica, novel·les... A tot això, entre conversa i conversa, el documental ens mostra racons de Castalla i paisatges del nostre terme.
Un documental molt interessant.
Salutacions



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

JORNADES DE PORTES OBERTES EL PUIG 2011

PARAULES VALENCIANES

ELS NICOLAUETS