CENTRE HISTÒRIC I NEU

AHIR 15 DE DESEMBRE DE 2009. EL CASTELL NEVAT I LES OLIVES MADURANT.


Hola a tots, hui és un dia alegre, o almenys hauria de ser així. No és soles pel paisatge nadalenc de les nostres serres sinó també perquè hui he rebut una carta del M.I. Ajuntament. La carta ve signada pel Sr. J.Luis Prats Hernández, el nostre alcalde. En aquesta, convoquen als representants d'aquest blog a una reunió en l'Ajuntament el pròxim dimarts on es tractarà la remodelació de la Plaça de la Font Vella fins al Portal d'Onil, per a millorar l'accessibilitat al Centre Històric. L' objectiu que preten l'Ajuntament es recollir informació i les inquietuds que té el poble sobre aquest assumpte.

La veritat és que en un primer moment m'he quedat desconcertat. Interiorment no sabia on encaixar esta carta. Davant reflexions interiors personals, he reaccionat. He comprés que almenys les conferències del passat estiu que vam realitzar conjuntament amb el blog Quina Castalla Volem? han tingut una resposta institucional, no lligada exclusivament al quefer diari de la política. Per tant, cal valorar positivament l'interès de l'ajuntament i dels seus màxims dirigents en convocar aquest blog a la reunió. És un pas endavant, sobre tot per a nosaltres que mai hem participat en un acte com aquest. I sens dubte que estarem encantats de col·laborar en aquesta prosposta que afecta al urbanisme de Castalla.

Aleshores està clar que acceptem la invitació, ja que ens jugem part del nostre patrimoni i per això volem estar presents. A més, al participar en el procés de consulta popular- si es pot dir així- intentarem defendre un projecte on convisquen el passat històric però també el progrés del nostre poble. Una tasca difícil en estos temps.

A banda, convide a tots els nostres lectors que si volem aportar alguna idea o qüestió sobre el tema de la remodelació que envien les seues reflexions al correu: info@castallaenelrecord.es o posar-ho als comentaris. Els representants del blog si tenen la ocasió de exposar-ho a l'ajuntament en la reunió, ho faran gustosament.

Ja informarem.

pd. Vos deixe en unes fotos de neu sobre Castalla i el Centre Històric que li van "de categoria" a este fred.

NEVADES DEL SEGLE PASSAT




Salutacions

Comentaris

ansardom ha dit…
¡Viva nuestra lengua regional,el catalán! ¡Viva nuestra lengua nacional, el español! ¡Viva nuestra lengua internacional, el esperanto!
Hoy se cumple el 150 aniversario del nacimiento de su creador. Felicitaciones a los más de 20 millones de esperantistas internautas que usan el Idioma Internacional Neutral en el internet del siglo XXI. Comprobarlo buscando en: Google, YouTube,Wikipedia,Ipernity, Twitter,Facebook y tantas otra redes sociales. Donde ningún idioma se impone a los otros, cada uno con su lengua y para las relaciones internacionales: el ESPERANTO!!
Tonino ha dit…
Enhorabona Jose, es un pas endavant que el vostre ajuntament conte en els encarregats d´aquest blog.
salutacions i fins prompte.

Entrades populars d'aquest blog

JORNADES DE PORTES OBERTES EL PUIG 2011

PARAULES VALENCIANES

ELS NICOLAUETS