Reportatge sobre Castalla

Hola amics, hui vos parlaré de un canal via internet que tracta la cultura de forma amena i comprensible.

El canal patrimonio és un projecte que funciona per internet i que es va fundar al 2006. Aquest es dedica a emetre online tots els esdeveniments de caràcter patrimonial i cultural, així com notícies, vídeos i demés activitats del territori espanyol. De esta forma les noves tecnologies es posen al servici de la promoció i difusió del patrimoni i la cultura.

Pense que este tipus de idea és una clara aposta de futur. La implicació del Internet en el nostre dia a dia és sens dubte indiscutible. I és per això que aventurar-se en un projecte del tal magnitud en els temps, on la cultura pareix estar fora de joc, és d'admirar. Pense que en este cas la relació entre Cultura-Patrimoni-Difusió-Internet funciona a la perfecció. La meua enhorabona als responsables d'aquest canal. (arribar a aquesta connexió és un dels objectius d'aquest blog, esperem que els nostres esforços vagen en aquest camí.)

El canal va fer un xicotet vídeo - reportatge sobre Castalla. Ací vol deixe perquè li feu una ullada, si no podeu entrar ací:



Com heu vist el vostre poble des de fora?
Creu que el vídeo ha definit el que és Castalla?
Afegiriu alguna cosa?
o en llevariu alguna?

Salutacions


Pd. El so del vídeo es perd a menut. Els que el van fer, es veu que van tindre problemes.

Comentaris

que llàstima jose que no s'escolte! a mi abans del minut 5 ja no em funciona...
J.C. ha dit…
He enviat un email a canal patrimoni perquè ho arreglen. M'han constestat, i m'ha dit que estan en ello. A vore si ho podem escoltar del tot.
Anònim ha dit…
El video eixe el va fer un canal de Castella la Manxa fa un parell d'anys pero no et penses que de baes.
L'ajuntament va tindre que pagar-lo.
Ells ho proposen als ajuntaments i si els contracten, venen, el fan i després l'emitixen en la seua cadena de televisió.
En l'oficina de turisme el tenen en DVD perque els regalaven en FITUR d'enguany.
De totes maneres, em sembla que es una bona iniciativa perque el video està prou be i si ho veuen en llocs que no son els pobles que estan prop de Castalla millor

Entrades populars d'aquest blog

JORNADES DE PORTES OBERTES EL PUIG 2011

PARAULES VALENCIANES

ELS NICOLAUETS