SEGONA PART DE LA GUERRA A L'ALCOIÀ

Read this document on Scribd: guerra 2

Comentaris

Anònim ha dit…
El que firma com alcalde a l'acta d'existències, és Agustín Rico, el meu bisabuelo. Va estar vivint a França molt de temps, prop de Carcassona, allí va nàixer m'auela. Sen va vindre a Castalla poc abans de la guerra, perquè la meua bisauela s'havia mort. Segons tinc entés, va ser alcalde uns pocs mesos, perteneixia a la CNT. Després de la guerra es va amagar per la caseta Leal, però es va entregar... el van empresonar a Alacant i el van fusilar. M'auela encara plora al recordar tot el que van tindre que passar.

Enhorabona per el bloc, de veres, és una molt bona iniciativa.
Anònim ha dit…
Molt bon bloc, si senyor!. M'he emocionat llegint el vostre treball, pensant en el que van viure els nostres avantpassats durant la guerra i la postguerra. La història no s'hauria d'oblidar per a que no torne a passar. Llàstima que alguns vullguen ocultar-la.

Per favor, continueu donant-nos a conèixer el nostre passat. Gràcies.
J.C. ha dit…
Si, molt interessant la vida del teu besavi. Ja vaig estar parlant en el teu cosí Agus, li vaig plantejar fer una especie de biografia per a posar -la ací, ja que el teu besavi va jugar un paper important en la vida política republicana. I que millor 2 familiars seus en fer eixa recopilació. En fi, ahi vos deixe la meua proposta.

Gràcies per les vostres paraules, de fet continuaré treballant i investigant perquè puga penjar tot el que encontre sobre Castalla en la xarxa.

Salutacions i gràcies

Entrades populars d'aquest blog

JORNADES DE PORTES OBERTES EL PUIG 2011

PARAULES VALENCIANES

ELS NICOLAUETS